miércoles, 15 de julio de 2015

Les primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat mariden Blanc del Coster Josep Foraster i musclo del Delta (del 17 de juliol al 2 d'agost)

-->

Nou restaurants del Serrallo celebren, a partir d’aquest divendres i fins al 2 d’agost, les primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat, unes jornades amb les quals es pretén posar en valor la cuina de quilòmetre zero i el vi del territori, així com el barri mariner de Tarragona, un dels més emblemàtics de la ciutat.
En aquesta primera edició, els restaurants participants serviran un quilo de musclo de Delta de l’Ebre i una ampolla de Blanc del Coster  Josep Foraster (D.O. Conca de Barberà) per 11,95 euros (màxim quatre persones per promoció). Els restaurants oferiran així el maridatge perfecte entre un producte, que destaca per la seva carn ferma i exquisida i que durant l’estiu assoleix la seva mida òptima, com és el musclo del Delta, amb un vi blanc del celler Mas Foraster de la Conca de Barberà, un celler familiar que produeix vins amb caràcter i de gran aroma mediterrània.
Les persones que s’acullin a la promoció podran participar en el sorteig d’un televisor LED de 32, tot demanant el seu Token al restaurant.
Els establiments que participen en les Primeres Jornades El Serrallo producte de proximitat són: La Mestressa del Toful, Varadero, Vinoteca Universal, La Xarxa, Taverna del Mar, Mesón del Mar, L’Arrosseria, Pernileria Serrallo i L’Anap Tapes.
La presentació de les Primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat se celebrarà el dijous, 16 de juliol, amb un show cooking a càrrec del xef Josep Moreno. Tindrà lloc a la terrassa del Restaurant L’Arrosseria (Trafalgar, 1 de Tarragona), de 10:00 a 12:00 h.
Les Primeres Jornades El Serrallo amb el  producte de proximitat estan organitzades per Makro Tarragona, en col·laboració amb el Celler Mas Foraster.

No hay comentarios:

Publicar un comentario