miércoles, 10 de junio de 2015

Agenda: 4 de juliol, Musi-Cata al celler Mas Foraster amb Cesk Freixas

 
La Musi-Cata no para. Tot just fa un mes va arrencar el programa d´enguany amb el concert de Xavi de la Salud Trio i ja afronta una nova cita musical i cultural, el concert de Cesk Freixas i les noies d'El Rebost. La cita serà el proper 4 de juliol en l'emblemàtic celler Mas Foraster de Montblanc, un espai amb molta història i tradició vinícola que, desde l'any passat acull aquests concerts que es barregen amb degustacions de vi de producció pròpia com són els Josep Foraster, amb DO Conca de Barberà.

Aquesta cita, la primera de l'estiu, arriba amb dos concerts. Primer seran el trio cambrilenc El Rebost, que amb el seu folk i couplet català, escalfaran l'ambient a primera hora de la tarda amb temes picants i engrescats, per deixar pas, a continuació, al cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas, que actualment, es troba de gira presentant el seu nou disc Protesta. Després de l'èxit aconseguit amb el seu anterior treball La mà dels qui t'esperen, el músic i compositor arriba a la capital de la Conca de Barberà amb la intenció de desgranar cada tema, com per exemple Em pregunten perquè canto, Imparables o No tenim por.

El públic assistent, a més de gaudir de la degustació de varis vins que s'aniran repartint i comentant durant tota la tarda, també podrà disfrutar abans que res, copa de vi en mà, d'una visita interessant pels diferents racons del celler com les vinyes, antigues instal·lacions i bodegues, on els membres de la família Foraster explicaran el procés del vi i fets històrics que hi han succeït, tota una tarda completa d'enoturisme.

La visita guiada, la degustació de vins, refrigeri i els dos concerts, tenen un preu de 25 euros. Qui vulgui assistir de públic pot comprar les entrades directament al celler, a l'estudi fotogràfic Jon TC Photo de Reus o a través de la web www.entradium.com 




No hay comentarios:

Publicar un comentario