-->
Nou restaurants del Serrallo
celebren, a partir d’aquest
divendres i fins al 2 d’agost, les primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat, unes jornades
amb les quals es pretén posar en valor la
cuina de quilòmetre zero i el vi del territori, així com el barri mariner de Tarragona,
un dels més emblemàtics de la ciutat.
En aquesta primera edició, els restaurants participants serviran un quilo de musclo de Delta de l’Ebre i
una ampolla de Blanc del Coster
Josep Foraster (D.O. Conca de Barberà) per 11,95 euros (màxim quatre
persones per promoció). Els restaurants oferiran així el maridatge perfecte
entre un producte, que destaca per la seva carn ferma i exquisida i que durant
l’estiu assoleix la seva mida òptima, com és el musclo del Delta, amb un vi
blanc del celler Mas Foraster de la Conca de Barberà, un celler familiar que produeix
vins amb caràcter i de gran aroma mediterrània.
Les persones que s’acullin a la promoció podran participar
en el sorteig d’un televisor LED de 32”, tot demanant el seu Token al restaurant.
Els establiments que participen en les Primeres Jornades El
Serrallo producte de proximitat són: La
Mestressa del Toful, Varadero, Vinoteca Universal, La Xarxa, Taverna
del Mar, Mesón del Mar, L’Arrosseria,
Pernileria Serrallo i L’Anap Tapes.
La presentació de les
Primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat se celebrarà el
dijous, 16 de juliol, amb un show cooking a
càrrec del xef Josep Mª Moreno. Tindrà lloc
a la terrassa del Restaurant L’Arrosseria (Trafalgar, 1 de Tarragona), de 10:00 a 12:00 h.
Les Primeres Jornades El Serrallo amb el producte de proximitat estan
organitzades per Makro Tarragona, en
col·laboració amb el Celler Mas Foraster.
No hay comentarios:
Publicar un comentario